Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel ipi almak

Rüyada dantel ipi almak

Rüyada dantel ipi almak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel ipi almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Rüyada dantel ipi almak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada dantel ipi görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, hayırlı kararlar alacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz iple dantel görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz dantel ipi görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dantel ördüğünü görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli dantel görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sarı dantel görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, haneye bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada dantelli elbise giymek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments