Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli elbise giymek

Rüyada dantelli elbise giymek

Rüyada dantelli elbise giymek yağmur yağmamasına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dantelli elbise giymek gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Rüyada siyah dantel elbise giymek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada dantelli beyaz elbise giymek kötü sözler duyulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah dantelli elbise giymek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, zaferlere doymayacağına delalettir.

Rüyada dantelli elbise giymek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada dantel elbise giymek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada dantel beyaz elbise giymek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments