Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dantel ördüğünü görmek

Rüyada başkasının dantel ördüğünü görmek

Rüyada başkasının dantel ördüğünü görmek nimet ve berekete ereceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dantel ördüğünü gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz dantel ördüğünü görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin dantel ördüğünü görmek hayatının zorlaşacağına, mal kaybına uğrayacağına, zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel ördüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işarettir.

Rüyada başkasının dantel ördüğünü görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantelli perde görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli gömlek giymek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada dantel yıkamak başının hiç dara düşmeyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada havlu danteli görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, onları rahat ettireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments