Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı dantel görmek

Rüyada sarı dantel görmek

Rüyada sarı dantel görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sözleri tutulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada sarı dantel gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Rüyada sarı dantel görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada dantel gecelik görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel kumaş görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kudreti ve cesareti bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantel elbise görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dantel örtüsü görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, yetim sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin dantel ördüğünü görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını dantel örerken görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yeni bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments