Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli dantel görmek

Rüyada renkli dantel görmek

Rüyada renkli dantel görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada renkli dantel gördüyseniz:

  • Bir an da kendinizi kendi kendinizi savunmaya ya da yapmak istediklerinizi anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Rüyada renkli dantel görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada dantelli çamaşır görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dantelli gecelik giymek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dantel gelinlik giymek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada dantel iç çamaşırı görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada ölüden dantel almak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine inanılır.

Rüyada dantelli etek giymek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dantelli iç çamaşırı görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments