Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel dikmek

Rüyada dantel dikmek

Rüyada dantel dikmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada dantel dikmek gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada dantel dikmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dantel görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada dantelli çorap giymek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, onlara değer vereceğine delalettir.

Rüyada dantelli perde görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, imkânlarını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada dantelli gelinlik görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada beyaz dantelli çorap görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli sütyen görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada beyaz dantel görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments