Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dantel görmek

Rüyada yeşil dantel görmek

Rüyada yeşil dantel görmek iş hayatında saygı göreceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, işsiz ise işe gireceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil dantel gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz.

Rüyada yeşil dantel görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalet eder.

Rüyada dantel iç çamaşırı görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada dantel dikmek kendisini keşfedeceğine, ticarette zarar edeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada pembe dantel görmek terfi edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına yorulur.

Rüyada dantel şapka görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantel görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dantel işlemek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments