Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli perde görmek

Rüyada dantelli perde görmek

Rüyada dantelli perde görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantelli perde gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Rüyada beyaz dantel perde görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada dantel perde görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantelli perde görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantel yastık görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada örgü dantel görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel yıkamak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dantel dokumak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dantel ütülemek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments