Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dantel görmek

Rüyada beyaz dantel görmek

Rüyada beyaz dantel görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kişinin gönlünü alacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kötü günler geçireceğine, iflas edeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığınızı anlamasına izin vermeniz sizi zayıf ya da korunmaya muhtaç pozisyona düşürebilir.

Rüyada beyaz dantel örmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantel ipliği görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dantelli beyaz elbise giymek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel örtü görmek yarınlarına umutla bakacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz dantelli gömlek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel elbise görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments