Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel almak

Rüyada dantel almak

Rüyada dantel almak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dantel almak gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Rüyada dantel satın almak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işarettir.

Rüyada ölüden dantel almak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel külot görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada dantel kıyafet görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada dantel çorap görmek verilen kararların geri çekileceğine, kırılan kalbin onarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantel gecelik görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil dantel görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments