Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden dantel almak

Rüyada ölüden dantel almak

Rüyada ölüden dantel almak yatırımlarının kendisine kar getireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, güven kaybına uğrayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sorunların üstüste geleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüden dantel almak gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada ölüden dantel almak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantel kıyafet görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada dantelli gelinlik görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret eder.

Rüyada dantel işlemek büyük bir zenginlik kazanılacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dantel yatak örtüsü görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, daha rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada dantel ipi görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına delalettir.

Rüyada sarı dantel görmek neşeli bir hayat süreceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada dantel elbise giymek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, özlem gidereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments