Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel çorap görmek

Rüyada dantel çorap görmek

Rüyada dantel çorap görmek mutlu günler göreceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına rivayet eder.

Rüyada dantel çorap gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada dantelli çorap görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantelli çorap görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli çorap giymek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dantel çorap görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada dantel hediye almak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantel yaptığını görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada dantel ipi görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantel hediye etmek adının tüm dünyaya yayılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments