Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dans eden kadın görmek

Rüyada dans eden kadın görmek

Rüyada dans eden kadın görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dans eden kadın gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Rüyada dans eden kadın görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sağlığın da bozulacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada dans edeni görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada dans edememek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada dans eden görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada dans edenleri izlemek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, bahtın açık olmasına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine yorulur.

Rüyada dans eden birini görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Rüyada dans eden insanlar görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işarettir.

Rüyada dans eden çift görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments