Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dans eden birini görmek

Rüyada dans eden birini görmek

Rüyada dans eden birini görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dans eden birini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğlimlisiniz.

Rüyada dans eden kadın görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada dans eden birini görmek hayatını yoluna koymaya, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, arkasından iyi konuşulacağına yorulur.

Rüyada dans eden görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dans edenleri izlemek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kem gözlere gelineceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dans eden çift görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dans eden insanlar görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada dans edeni görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işlerinin de rast gideceğine, kapanan kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dans edememek başına tekin olmayan olayların geleceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kötü günlerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments