Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dans edememek

Rüyada dans edememek

Rüyada dans edememek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, sağlığına kavuşacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dans edememek gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada dans edenleri izlemek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dans eden kadın görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, çaresiz durumlarda kalacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine alamet eder.

Rüyada dans eden çift görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dans edememek malından ve parasından ziyan edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dans eden birini görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada dans edenleri görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada dans edeni görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına inanılır.

Rüyada dans eden insanlar görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments