Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dans eden çift görmek

Rüyada dans eden çift görmek

Rüyada dans eden çift görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada dans eden çift gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada dans eden çift görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, kendi çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada dans eden birini görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dans edenleri görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına yorulur.

Rüyada dans edeni görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, iyileşme göstereceğine işarettir.

Rüyada dans eden kadın görmek onu darda bırakmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dans edenleri izlemek kasasının ağırlaşacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına tabir olunur.

Rüyada dans eden görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Rüyada dans eden insanlar görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments