Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dans edeni görmek

Rüyada dans edeni görmek

Rüyada dans edeni görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hayırlı kapılar açılacağına, büyük adımlar atacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına inanılır.

Rüyada dans edeni gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada dans edenleri görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dans eden çift görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada dans eden kadın görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada dans edememek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, namının yürüyeceğine işarettir.

Rüyada dans edeni görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine yorulur.

Rüyada dans eden insanlar görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine yorulur.

Rüyada dans eden görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dans edenleri izlemek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments