Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana ve koyun görmek

Rüyada dana ve koyun görmek

Rüyada dana ve koyun görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, ağız tadının kaçacağına, giden birinin geri döneceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada dana ve koyun gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada koyun ve dana görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine rivayet eder.

Rüyada dana ve koyun görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada danaya süt vermek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada dana aldığını görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana kemiği görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada dana kesmeye çalışmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada dana eti almak itibar, güç ve para kaybedeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada inek veya dana görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments