Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana kesmeye çalışmak

Rüyada dana kesmeye çalışmak

Rüyada dana kesmeye çalışmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, canının kıymetini bileceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada dana kesmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Rüyada dana kesmeye çalışmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kesmeye çalışmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada adam kesmeye çalışmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kesmeye çalışmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada saçını kesmeye çalışmak sorunsuz geçeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına alamet eder.

Rüyada koyun kesmeyi görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kesmeşeker görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada bıçağın kesmediğini görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments