Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana sesi duymak

Rüyada dana sesi duymak

Rüyada dana sesi duymak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dana sesi duymak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Rüyada dana sesi duymak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, refah düzeyinin düşeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada keçi sesi duymak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan ses duymak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak elinize para geçeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın sesini duymak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, işlerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada örümcek sesi duymak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada horlama sesi duymak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbinin sesini duymak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments