Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi sesi duymak

Rüyada keçi sesi duymak

Rüyada keçi sesi duymak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Rüyada keçi sesi duymak gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada keçi sesi duymak doktordan doktora koşturacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Rüyada güzel ses duymak işinden ekmeğinden olacağına, elinin dara düşmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada balina sesi duymak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, dertlerine derman bulacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet eder.

Rüyada uzayda ezan sesi duymak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada cinlerin sesini duymak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan sesi duymak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Rüyada rüzgar sesi duymak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments