Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana ayağı görmek

Rüyada dana ayağı görmek

Rüyada dana ayağı görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana ayağı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle duygularınızı paylaşmanız belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada dana ayağı görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, mal ve para kazanılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu dana görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz dana görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dana sürüsü görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına inanılır.

Rüyada danalı inek görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dana postu görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada dana satmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada inek yada dana görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, başarılarının düşeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments