Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana beslemek

Rüyada dana beslemek

Rüyada dana beslemek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana beslemek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada dana beslemek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada erkek dana görmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada dana sürüsü görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yiyip içeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Rüyada dana kellesi yüzmek yaşama sevincine kavuşacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada bir sürü dana görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, güzel günlerin sona ereceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük dana görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada dana yüreği görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz danalar görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments