Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana öldürmek

Rüyada dana öldürmek

Rüyada dana öldürmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, uzun sohbetler edeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına yorulur.

Rüyada dana öldürmek gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Rüyada dananın öldüğünü görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, pişmanlığa tabir olunur.

Rüyada dana öldürmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada dana dili görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt danası görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğa dana görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada dana saldırması görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzülmüş dana görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın dana görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments