Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana dili görmek

Rüyada dana dili görmek

Rüyada dana dili görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada dana dili gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada dana dili yemek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada dana dili görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada dana hayvan görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların zarar getireceğine işarettir.

Rüyada iki tane dana görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dana saldırması görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret eder.

Rüyada dana boku görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan dana görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine delalettir.

Rüyada dana kalbi görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments