Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dananın kesildiğini görmek

Rüyada dananın kesildiğini görmek

Rüyada dananın kesildiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, iş yeri sahibi olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hem de sevdiklerinin olacağına inanılır.

Rüyada dananın kesildiğini gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada dana kesildiğini görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dananın kesildiğini görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada dananın kaçtığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boğa dana görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada dana yavrusu görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Rüyada dana emzirmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana otlatmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada danaya sarılmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments