Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat olmamak

Rüyada ameliyat olmamak

Rüyada ameliyat olmamak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada ameliyat olmamak gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Rüyada kist ameliyatı olmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mideden ameliyat olmak rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada kasıktan ameliyat olmak dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Rüyada birini ameliyat olurken görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada belinden ameliyat olmak mal edineceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına delalet eder.

Rüyada ameliyatta olmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp ameliyat olduğunu görmek manevi rahatlamaya erileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının ameliyat olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, arzuların yerine geleceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments