Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kızının ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kızının ameliyat olduğunu görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi kriz yaşanacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada kızının ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kızının ameliyat olduğunu görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına işaret eder.

Rüyada kızının ameliyat olacağını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada dişinden ameliyat olmak mutsuz ve huzursuz olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada ameliyat olduğunu görmek işlerinde aksama olacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada ameliyat edileceğini görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin ameliyat olduğunu görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada ameliyat yerinin kanadığını görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işaret eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments