Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyatta olmak

Rüyada ameliyatta olmak

Rüyada ameliyatta olmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ameliyatta olmak gördüyseniz:

  • Sorulması gereken sorular var.

Rüyada kafadan ameliyat olmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulur.

Rüyada birini ameliyat olmuş görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözden ameliyat olmak güzelleşeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının ameliyat olduğunu görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat izi görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin ameliyat olacağını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, tartışma yaşayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada ameliyat doktoru görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments