Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, bol kazanç elde edileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, evlerin ayrılacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damdan düştüğünü görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada damdan düşeni görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet

Rüyamda küçük kardeşim damdan düşüyordu diğer kardeşim de onu tutuyordu tel elle tutunuyordu bende damdan
hızlıca aşağı inip ikisini de sağ salim tutuyordum bu ne anlama geliyor?

Sinem nas

Rüyamda karyadigini ve erkek kardeşim damda ekmek kuzenimle damda kar topu bize atigini ve düşeceksin aşağı inin derken erkek kardeşim damdan düşüyor ve onu tutmaya kostugumu ama tutamadigimi gördüm