Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damdan düştüğünü görmek

Rüyada damdan düştüğünü görmek

Rüyada damdan düştüğünü görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, özgüveninin yerine geleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Rüyada damdan düştüğünü görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek güveninin artacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işarettir.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine inanılır.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine delalettir.

Rüyada damdan düşen birini görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments