Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damarın şiştiğini görmek

Rüyada damarın şiştiğini görmek

Rüyada damarın şiştiğini görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kudret ve destek olacağına, çok daha iyi günler göreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada damarın şiştiğini gördüyseniz:

  • En doğru pozisyonu bulmanız gerekiyor veya sizin verebileceğiniz hizmetleri, servisi ya da sunabileceklerinizi tamamlayacak iş birliği veya ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada damarının şiştiğini görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada damarın şiştiğini görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada mor damar görmek hayallerinin de yarım kalacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada damardan kan vermek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada kan damarı görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Rüyada damardan iğne olmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolda damar görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada bacakta damar görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments