Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damağın şiştiğini görmek

Rüyada damağın şiştiğini görmek

Rüyada damağın şiştiğini görmek kötü halin son bulacağına, o işi canlandıracağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada damağın şiştiğini gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada damağın şiştiğini görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına inanılır.

Rüyada damak şişmesi görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dad harfini görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada damağında diş görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet eder.

Rüyada damağın çıktığını görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada damakta diş çıktığını görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada damağın kırıldığını görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, parasal durumun düzeltileceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damak düşmesi görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments