Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dad harfini görmek

Rüyada dad harfini görmek

Rüyada dad harfini görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada dad harfini gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat bilgilenmenizi veya yeni kişilerle tanışma şansı bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada dad harfini görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada dabbe yazısı görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada damağın şiştiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada damağında diş çıktığını görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada damağın kırıldığını görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada damakta diş çıktığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damağın çıktığını görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet eder.

Rüyada damak diş takmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, çok mutlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments