Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damağında diş görmek

Rüyada damağında diş görmek

Rüyada damağında diş görmek düşmanlarının güçleneceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalettir.

Rüyada damağında diş gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada damakta diş görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş damağı görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada damağında diş görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, dünya malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada damak diş takmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada damaklı diş görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada damakta diş çıktığını görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada damağında diş çıktığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada dabbe yazısı görmek sıkıntıların artacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments