Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damağın kırıldığını görmek

Rüyada damağın kırıldığını görmek

Rüyada damağın kırıldığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, rahatlığa erileceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada damağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada damağın kırıldığını görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, sağlığının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada damağın düştüğünü görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, zarara gireceğine, böylece kendine güveneceğine alamet eder.

Rüyada dad harfini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damak düşmesi görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş damağı görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada damağın şiştiğini görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada damak diş takmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işarettir.

Rüyada damakta diş görmek neşesini kaçıracağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments