Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine altın takmak

Rüyada sevdiğine altın takmak

Rüyada sevdiğine altın takmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine altın takmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine altın takmak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sorunların artacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği erkekle yüzük takmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle yüzük takmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle yüzük takmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine yüzük takmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanla yüzük takmak gelişim içine girileceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle yüzük takmak şeref ve haysiyetin artacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada hediye altın takmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments