Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damdan düsmek

Rüyada damdan düsmek

Rüyada damdan düsmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, aşının da çoğalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada damdan düsmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirebilecek işleri veya parasal kazanç sağlayabilecek fırsatları araştırabilirsiniz.

Rüyada damdan düsmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dügüm cözmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada düsmanla kavga etmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada düsük yaptıgını görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada düsmanla sarilmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada dügün alayı görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada dügme dikmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalettir.

Rüyada dügünde yemek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments