Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dam aktarmak

Rüyada dam aktarmak

Rüyada dam aktarmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dam aktarmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada dam aktarmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hep yerinde sayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada çatı aktarmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine işaret eder.

Rüyada kiremit aktarmak huzursuzluklarından kurtulacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada damdan düsmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, bereketli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada damdan inmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada evin damında oturmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada damda yatmak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments