Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı aktarmak

Rüyada çatı aktarmak

Rüyada çatı aktarmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatı aktarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Rüyada çatı aktarmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kiremit aktarmak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada dam aktarmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, tabiri caizse can bulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatışma çıktığını görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıyı sökmek el açmayacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada çatıya görmek ortağından ayrılacağına, bekar ise evleneceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments