Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan doğradığını görmek

Rüyada patlıcan doğradığını görmek

Rüyada patlıcan doğradığını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan doğradığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada patlıcan doğradığını görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı et doğradığını görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, imkân sahibi olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık doğradığını görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada tavuk doğradığını görmek başının belaya girmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, elinin dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşillik doğradığını görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada havuç doğradığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada peynir doğradığını görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domates doğradığını görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, içinin de rahat edeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments