Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından limon koparmak

Rüyada dalından limon koparmak

Rüyada dalından limon koparmak atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, işlerinden de geri kalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından limon koparmak gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Rüyada dalından limon koparmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalında limon görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet eder.

Rüyada limon dalı görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, tecrübe kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada limon soymak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada büyük limon görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına yorulur.

Rüyada limonlu süt içmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon çekirdeği görmek şansa, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze limon görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments