Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında limon görmek

Rüyada dalında limon görmek

Rüyada dalında limon görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı bir karar verileceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada dalında limon gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri mutlu etmek için daha fazla enerji harcamalısınız.

Rüyada limon dalı görmek kazancının katbekat artacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, parasız kalacağına inanılır.

Rüyada dalından limon koparmak Allah’ın yolundan gideceğine, verimliliğinin artacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada dalında limon görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, en çetin zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada birinden limon istemek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon ağacı sulamak neşenin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limonlu kek görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada limon suyu görmek her daim Allah yolunda olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işarettir.

Rüyada limonlu soda görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments