Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon soymak

Rüyada limon soymak

Rüyada limon soymak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada limon soymak gördüyseniz:

  • Problem dengeyi kurmakta zorlanmanız olabilir.

Rüyada limon soymak hayırlı bir yola girileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada portakal soyduğunu görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada mısır soymak yüksek tahsil yapacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün derisini soymak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada ev soymak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elma soymak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işarettir.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada et soymak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments