Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük izi görmek

Rüyada yüzük izi görmek

Rüyada yüzük izi görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada yüzük izi gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Rüyada yüzük izi görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada ayak izi takip etmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan izleri görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada iz görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada kolda yara izi görmek yolunda huzurla devam edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada boynunda iz görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada erkek tarafından izlenmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan izi görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments