Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında yeşil kabak görmek

Rüyada dalında yeşil kabak görmek

Rüyada dalında yeşil kabak görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, ev sahibi olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil kabak gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada dalında yeşil kabak görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada dalından kabak koparmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına inanılır.

Rüyada dalında kabak görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada yeşil kabak yemek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kabak görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kabak yemeği görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Rüyada taze yeşil kabak görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, geniş bir ev satın alacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada dalında yeşil erik görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments