Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kabak yemeği görmek

Rüyada yeşil kabak yemeği görmek

Rüyada yeşil kabak yemeği görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına inanılır.

Rüyada yeşil kabak yemeği gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada yeşil kabak yemeği görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yeni bir sayfa açacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil kabak yemek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada dalında yeşil kabak görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil kabak görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet eder.

Rüyada taze yeşil kabak görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hükmünün geçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kızarmış kabak yemek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, duymadığı sözleri duyacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına işarettir.

Rüyada yoğurtlu kabak yemek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak tatlısı yemek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, refah içinde olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments