Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından kabak koparmak

Rüyada dalından kabak koparmak

Rüyada dalından kabak koparmak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalettir.

Rüyada dalından kabak koparmak gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Rüyada dalında yeşil kabak görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kendisini keşfedeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada dalından kabak koparmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalettir.

Rüyada dalında kabak görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada tatlı kabak yemek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak tatlısı görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı kabağı yemek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak yedirmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kabak yemeği yapmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments