Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında yeşil erik görmek

Rüyada dalında yeşil erik görmek

Rüyada dalında yeşil erik görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, huzura kavuşacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada dalında yeşil erik gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Rüyada dalından yeşil erik koparmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulur.

Rüyada dalından yeşil erik yemek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulur.

Rüyada dalından yeşil erik toplamak kazandıklarının tadını çıkaracağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada dalında yeşil erik görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada dalında yeşil erik yemek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Rüyada dalında erik yemek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet eder.

Rüyada dalından erik koparıp yemek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından kırmızı erik yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments