Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet narı görmek

Rüyada cennet narı görmek

Rüyada cennet narı görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayır duaları alınacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, bazen fakirlik görüleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Rüyada cennet narı gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Rüyada cennet narı görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada cenneti istemek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cennette girmek uzun yıllar yaşayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işarettir.

Rüyada cennet yolunu görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cennette uçmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Rüyada cennet hurması toplamak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet kapısı görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments